Anahtar Kelimeler: Ziyaretler iftar yapıldı

Ziyaretler ve iftar yapıldı

Ziyaretler ve iftar yapıldı

Ziyaretler ve iftar yapıldı

?Birlik hikayemiz yeniden başlıyor?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, her gün olduğu gibi önceki gün de seri ziyaretlerde bulundu ve özel bir iftara katıldı. Dağdelen tıpki bir adayg ibi seçim çalışması yürütüyor.

ZİYARETLERDE BULUNDU

İl Başkanı Nuh Dağdelen, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sanayi Mahallesi Muhtarlığı´nı ziyaret etti, Karşıyaka´da bir vatandaşın eine misafir oldu ve iftarda da Karakaya ailesinin düzenlediği iftar programına katıldı. Ziyaretler ve iftar porgramı konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Sanayi Mahallesi Muhtarımızı ziyaret ederek  Birlik, beraberlik içinde 24 Haziran´da Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti için desteklerini istedik.

HİKAYE YENİDEN BAŞLIYOR

Bereketli ve güzel günün sonunda iftarımızı Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyemiz İlyas Karakaya ev sahipliğinde yaptık. Karakaya ailesine teşekkür ediyorum, Rabbim sofralarını hep bereketli etsin. Karşıyaka Mahallesinde vatandaşımızın güleryüzüyle evine misafir olduk. Sen ben değil, biz olmayı bildik. Şimdi dünya ve düzen değişiyor. 24 Haziran´da el ele verdiğimizde birlik hikayemiz yeniden başlıyor? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false