Anahtar Kelimeler: Kasım tarih yazacağız

?1 Kasım´da tarih yazacağız?

?1 Kasım´da tarih yazacağız?

?1 Kasım´da tarih yazacağız?

MHP´de bayramlaşma töreni yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı´nda Kurban Bayramı´nın üçüncü gününde bayramlaşma programı yapıldı. Parti binasında yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?1 Kasım 2015 seçimleri tarih yazmanın zamanıdır. Hep birlikte çalışarak, daha da başarılı olmalıyız? dedi

KARDEŞLİK DUYGULARI ARTIYOR

Kurban Bayramı´nın üçüncü gününde MHP İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, adaylardan Tacettin Silsüpür, Abdullah Pekgöz,İl Başkanı Erdal Baloğlu parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Tüm Müslüman âlemi ve Kırıkkale halkının bayramını kutlayan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, bayramların kardeşlik ve beraberlik duygusunu artırdığını söyledi.

DAHA ÇOK BAŞARILI OLMALIYIZ

Bayramın yanı sıra 1 Kasım´da yapılacak olan seçimlere de değinen Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ?Geçtiğimiz Haziran ayında yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu bir başarı elde ettik.Fakat biz bu başarıyla yetinmemeliyiz. Hep birlikte daha da sıkı çalışarak, diğer aday arkadaşlarımızı da meclise göndermeliyiz. 1 Kasım 2015 seçimleri tarih yazmanın zamanıdır. Hep birlikte çalışarak, daha da başarılı olmalıyız. Bu hem bizim için hem de ülkemiz bir görevdir. Ülkenin durumu ortada. Bu durumdan kurtaracak tek partide Milliyetçi Hareket partisidir? dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli