Anahtar Kelimeler: gündür akmıyor!

10 gündür su akmıyor!

10 gündür su akmıyor!

İtfaiye gece evlere su taşıyormuş!

Bu bir skandal…!

 

Kırıkkale merkezinde bulunan Bağlarbaşı Mahallesi’nde 10 gündür suların akmadığı ileri sürülürken, itfaiye ekiplerinin de geceleri evlere araçlarla su dağıttığı kaydediliyor.

 

SKANDAL BİR DURUM

Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile su sorunu bir türlü çözülemiyor. Yaz aylarında Kırıkkale’nin tamamında günlerce su kesintisi yaşanmasının ardından yıl içerisinde özellikle su borularında yaşanan patlaklar nedeniyle hemen hemen her gün bir bölgede su kesintileri meydana geliyor. Kırıkkale merkez ilçeye bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşanan su sorunu mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. İddiaya göre 10 gündür suların akmadığı mahallede, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, mahallede bulunan apartmanlara ve evlere itfaiye araçları ile su dağıtıyor. İtfaiye ekiplerinin Bağlarbaşı Mahallesi 793 sokakta bir apartmana su dağıttığı görüntüler cep telefonu kamerası ile görüntülendi. 

 

 

SAYGILI’NIN ÇÖZÜMÜ YOK!

Tepki çekmemek için özellikle geceleri su dağıtımı yapıldığı ileri sürülüyor. Tam bir rezalet ve skandal olan durum ve görüntüler büyük tepki çekiyor. Belediye Başkanı Saygılı ile yaşanan bu durum vahim olarak yorumlanıyor. Saygılı’nın su sorununa yönelik bir çözümü de bulunmuyor. Seçim öncesi tepki çekeceği düşüncesi ile suya müdahale edilmediği ve evlere rica minnet geceleri itfaiye marifeti ile su dağıtımı yapıldığı vurgulanıyor. Suya müdahale edilmezken, seçim sonrası onarım yapılmasının planlandığı ifade ediliyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu