Anahtar Kelimeler: polis terfi

10 polis terfi etti

10 polis terfi etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için düzenlenen rütbe terfi törenine katıldı.

 

TÖREN YAPILDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için düzenlenen rütbe terfi törenine katıldı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Aralık ayında bir üst rütbeye terfi eden 10 emniyet mensubuna düzenlenen rütbe terfi törenine katıldı. Törende, emniyet mensuplarına yeni rütbeleri Polis Evi'nde düzenlenen törenle takdim edildi.

 

VALİ DE KATILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu kararıyla belirlenen terfiler, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın katılımıyla gerçekleşen görkemli bir törenle kutlandı. Vali Makas, törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının başarılı çalışmalarını ve emniyet mensuplarının fedakarlıklarını takdirle karşıladığını belirterek, terfi eden emniyet mensuplarına yeni görevlerinde başarılar diledi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı