112 ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇİRKİN BİR OLAY!

112 ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇİRKİN BİR OLAY!

112 ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇİRKİN BİR OLAY!

  

En önemli kurumda skandal!

Kırıkkale 112 Çağrı Merkezinde yaşandığı öne sürülen çirkin bir olay ile çalkalanıyor. Olayın örtbas edilmeye çalışıldığı ileri sürülüyor.

SKANDAL BİR OLAY

İddiaya göre 112 Çağrı Merkezi Müdürü M. A. T. Kurumda çalışan bir bayan personele tacizde bulundu. Olay ortaya çıkınca skandal da patlak verdi. Kırıkkaleli olan ve Kırıkkale´den tanınmış bir ismin oğlu olduğu sürülen müdür M. A. T.´nin tacize rağmen korunmaya çalışıldığı ifade ediliyor. Taciz skandalı kurumun bağlı olduğu il müdürlüğüne ve Valiliğe de yansıdı. Olay ortaya çıkınca müdürü korumaya çalışan birilerinin devreye girdiği öne sürülüyor.

VALİLİK GEREK DUYMAMIŞ!

Kırıkkale´den hatırı sayılır bir siyasetçinin tacizci müdürü korumak için elinden gelen her şeyi yaptığı konuşuluyor. Skandal olay nedeniyle müdüre tepki gösterilmesi gerekirken adeta korunmaya alınması tepki çekiyor. Kurumda çalışırken müdürün tacizine uğrayan kişinin Valiliğe müracaatı ve şikayeti üzerine Valilik´ten cevaben yapılan açıklama da en az olay kadar büyük bir skandal olarak dikkat çekiyor. Valilik, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan imzalı yazı ile konunun araştırıldığını ve herhangi bir işlem yapılmasına gerek duyulmadığını bildiriyor.

İTİBAR MESELESİ YAPMIŞLAR!

Olayın basına yansıması ile ne yapılacağı merak konusu. Tacizci müdürü bir siyasetçinin koruması ile Valilik tarafından işlem yapılmasına gerek duyulmadığına yönelik yazı çıkarıldığı öne sürülüyor. Tacizci müdürün Kırıkkale´de tanınmış bir simanın oğlu olduğu, babasının devreye girerek itibarı zedelenmesin diye devreye girip kapattırmaya çalışıldığı kaydediliyor. Ancak tacize uğrayan bayanın itibarının düşünülmediği belirtiliyor. Hadisenin basına yansıması ile tacizci müdür ve babasının itibarının ne olacağı merak konusu.



Hll
22.07.2017 22:35:32
garibana gelince hak hukuk var zengine tanınmışa gelince dayısı var

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu