Anahtar Kelimeler: vakaya dakikada çıkıyor

112 vakaya 1 dakikada çıkıyor

112 vakaya 1 dakikada çıkıyor

112 vakaya 1 dakikada çıkıyor

 

Bilgi verildi

Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun, beraberinde bir grup heyetle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Komuta Kontrol Merkezine ziyarette bulunuldu. Acil durumlarda ilk müdahalelerin hayat kurtardığını vurgulayan Uzun, ?Acil servis ekiplerimiz vakaya en geç 1 dakika içinde çıkıyor? dedi.

KIŞ ŞARTLARINI DEĞERLENDİRDİ

Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Irmak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Merkez 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri  İstasyonu ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Komuta Kontrol Merkezine ziyarette  bulundu. Önceden denetimleri tamamlanan istasyonların şu anki işleyişleri ve fiziki şartlarını yerinde değerlendirmek üzere bilgi alan Uzun, ambulansların kış şartlarına hazırlıklarını ve Acil Sağlık hizmetlerinin işleyişiyle ilgili çalışmalarını değerlendirdi.

ETKİN VE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Personelle bire bir gözlem yapan, Ambulansların durumlarını değerlendiren Uzun, Kırıkkale´de sunulan Acil Sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve aksatılmadan yerine getirildiğini vurgulayarak, ?Ziyaretteki amacımız bakanlık politika ve düzenlemelerine uygun denetimlerini yürütmek ve gerekli yaptırımları uygulayarak vatandaşlarımızın daha etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti almalarını sağlamaktır? dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının devamında Acil Sağlık Hizmetlerinin ne denli önemli olduğunu ve insan hayatında ilk 10 dakikada yerinde yapılan müdahalenin önemini vurgulayan Uzun, ekiplerin verilen vakaya en geç 1 dakika içerisinde çıkmaları gerektiğini hatırlattı. Personele çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletip başarılarının devamını diledi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli