?15 Temmuz, onların sayesinde destan oldu?

?15 Temmuz, onların sayesinde destan oldu?

?15 Temmuz, onların sayesinde destan oldu?

Akçay ziyarette bulundu

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 15 Temmuz şehitlerinden Alparslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı´nın Karakeçili´de bulunan ailelerini ziyaret etti. Akçay, Alparslan ve Volkan gibi kahramanların şahadetleri ile 15 Temmuz´un destan haline geldiğini ifade etti.

ASLA UNUTULMAYACAKLAR

15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde yurt genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle 15 Temmuz destanı anılırken AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığında Şehit olan Alparslan Yazıcı ile Genel Kurmay Başkanlığı önünde şehit olan Volkan Pilavcı´nın Karakeçili´de bulunan baba evlerini ziyaret etti. Alparslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı gibi 15 Temmuz şehitlerinin asla unutulamayacağını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Bütün şehitlerimiz milletimizin gönlünde büyük yer tutmaktadır? dedi. Alparslan ve Volkan gibi kahramanların şahadetleri ile 15 Temmuz´un destan haline geldiğini ifade eden Akçay, ?15 Temmuz gecesi milletimizin vatanına olan bağlılığı ile şahadet arzusu 250 şehidimizin şahadeti ile sonuçlanmıştır? dedi.

KUTSAL EMANETLER

Kahraman Türk milletinin kararlılığı ve dik duruşu sayesinde 15 Temmuz´un milli bir zafer haline dönüştüğünü dile getiren Akçay ?Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birlik beraberliğine kast eden zalimler 15 Temmuz gecesi milletimizden beklemedikleri bir tokat yemişlerdir. Şimdi bu milli destanın yıl dönümünde bize düşen aziz şehitlerimizin bizlere bıraktıkları kutsal emanetleri olan aileleri ile bir arada olup acılarını paylaşmaktır. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında ve her zaman emirlerindeyiz. 15 Temmuz´un kahraman şehitleri ilelebet gönüllerde taht kurmaya devam edeceklerdir. Şehitlerimizin emanetleri ile her zaman bir arada olmaya devam edecek bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacağız? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu