Anahtar Kelimeler: çocuk sevindirildi

150 çocuk sevindirildi

150 çocuk sevindirildi

Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu bu yıl yine 150 çocuğu sevindirdi. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürdü.

ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Ramazan Ayı´nda her gün hafta ihtiyaç sahiplerine Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu destek çıktı. Platform üyeleri Kırıkkale´ye gelerek ihtiyaç sahibi aileye Ramazan kolisi dağıttı. Ayrıca 22 adaklık kurbanları ihtiyaç sahipleri ile buluşturan platform üyeleri, 150 çocuğun ise giyimini üstlendi.

 

KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ

Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu, sadece 1 ay değil yılın her ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını belirttiler. Platformu Kurucusu Ümit Suluhan ve üyeleri, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yetim, öksüz, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Sadece Ramazan ayında değil her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların yanındayız” diye konuştu.

 

ÇOK MUTLUYUZ

Hayırseverlerin zekat ve filtreleriyle hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ile buluşturduklarının altını çizen Platform Kurucusu Suluhan, “Bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif´in güzelliklerinden herkes nasiplensin; iftar, sahur ve bayram sevincini herkes yaşasın diye yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren platformumuz; Müslüman kardeşlerimizin tüm bağışlarını büyük bir hassasiyetle yerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür eder, iyi bayramlar dileriz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı