Anahtar Kelimeler: 1 günde 3 ev toplantısı

1 günde 3 ev toplantısı

1 günde 3 ev toplantısı

1 günde 3 ev toplantısı

AK Parti adayları hızlı çalışıyor

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında adaylar Çalılıöz Mahallesi, Ahılı Ömerli Mahallesi ve Kurtuluş Mahallesi'nde düzenlenen toplantıyla bir günde 3 toplantı gerçekleştirdiler.

İlk toplantı Çalılıöz'de

Seçim çalışmalarına soluk almadan devam eden Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili adayları Çalılıöz Mahallesi, Ahılı Ömerli Mahallesi ve Kurtuluş Mahallesi'nde düzenlenen mitinglere katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler. Çalılıöz Mahallesinde Filiz Kılıç tarafından gerçekleşen toplantıya katılan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 2002 öncesi Türkiye ve 2002'den sonra yaşanan Türkiye'ye den bahsetti. Akçay yaptığı konuşmada, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale 'de de eğitim ve sağlık alanında büyük değişim yapıldı. Hastanelerimiz beş yıldızlı konforunda ayrım olmadan istediğimiz eczaneden istediğimiz hastane tedavi oluyoruz. 2002'den önce başörtülü kızlarımız okullara alınmazken şimdi ayrım yapılmadan herkes özgür iradesiyle okullara ve resmi kurumlara girebiliyor' dedi. 

AK Parti icraatlarını anlattı

Eğitim alanında büyük değişikler yapıldığını belirten Akçay, Yeni Türkiye'de masaların üzerinde kitaplar devlet bedava veriyor. Üniversite kapıların başörtüsü sorunu ortadan kalktı. Bunları çok seyrettik ama bugün yeni Türkiye'de başı kapalı bacılarımız rahatça eğitimini alıyor.  Çocuklarımızı camiye gönderemezdik ama bugün devlet okullarda Kur'an öğretiyor. Peygamber efendimizin hayatı öğretiliyor. Bu saydıklarımız sadece bazıları. Sizlerin Ak Partiye olan desteği sürdüğü müddetçe bu hizmetlerin devamı gelecek. Başbakanımız ve milletvekillerimiz gece, gündüz sizler için çalışıyor” şeklinde konuştu

Kırıkkale'nin sizlere ihtiyacı var

Köksal da konuşmasında Ömerli Mahallesinin Ahılı'ya bağlı bir mahalle olduğuna işaret ederek, ‘Bende sizden birisiyim. Bu mahallenin çocuğuyum. Sizler Kars'tan, Ardahan'dan ve doğunun farklı illerinden buralara gelip yerleştiniz ve geçiminizi hayvancılıktan sağlıyorsunuz. Aslında Kırıkkale'nin hayvancılık sektörü sizlersiniz. Bu yüzden Kırıkkale'nin sizlere ihtiyacı var. Ak Parti'nin sizlere tanıdığı tarımsal destek programlarıyla bu mesleğinizi en iyi şekilde icra ediyorsunuz. Ak Parti2nin bu hizmetlerinin devam etmesi için sizlerden destek bekliyoruz' diye konuştu.

Kırıkkale'ye hizmeti hakka hizmet

Üçüncü ve son toplantı ise Kurtuluş Mahallesi Komite Başkanı Haydar Özen tarafından tertip edildi. İl Başkanı Akçay ve 3 milletvekili adayının da katıldığı toplantıda da 2002 öncesi Türkiye ve 2002 sonrası Türkiye anlatıldı. Ak Parti'ye karşı halkımızın ciddi sevgi ve teveccüh gösterdiğini söyleyen Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.  Hep birlikte bizi meclise gönderin hep birlikte sizlere hizmet edelim. Bizler Kırıkkale'ye hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Çocuklarımız yapılacak hizmetlerle daha da rahat edecek. Hastanelerde bıçak parası verdiğimiz günleri hatırlayın şimdi bir hastamız olduğunda helikopterle gelip hasta alınıyor ve hastaneye yetiştiriliyor. Bu zamana kadar alınan mesafeler bundan sonra da daha iyi olacak. Bunlar sizlerin değerli oyları ile oluyor, ben her kesimin sorunlarını bilen biriyim bu kadro hizmet kadrosu ve hizmetin devamı için destek verin” dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli