Anahtar Kelimeler: firma daha satılıyor

2 firma daha satılıyor!

2 firma daha satılıyor!

2 firma daha satılıyor!

Kırıkkale´de FETÖ bağlantıları sebebiyle el konulan bazı firmalardan 4 tanesi TMSF tarafından satışa çıkarılmıştı. 2 firmanın daha satışa çıkarıldığı öğrenildi.

İKİ FİRMA DAHA GİRDİ

Kırıkkale´de FETÖ bağlantıları sebebiyle TMSF tarafından el konulan ve satışa çıkarılan firmaların sayısı artıyor. Daha önce TMSF dört firmayı satışa çıkarmıştı. Şimdi 2 firmanın daha satışa çıkarıldığı öğrenildi. Sümer Saat, Kamberoğlu Hayvancılık, Yörükoğlu Oto Galeri ve Gök Düğün Salonu satış listesine konmuştu. Şimdi ise Mehmet İşler´e ait İşler Pastanesi ve Ali Kandemir´e ait Kandemirler AVM satış listesine alındı. Her iki firmanın da diğer 4 firma gibi TMSF tarafından önümüzdeki günlerde ihale yoluyla satılacağı öğrenildi.

TAMAMI BU DEĞİL

TMSF´nin el koyduğu firma sayısı bu kadar değil. 12´ye yakın firmaya el konduğu veya kayyım atandığı konuşuluyor. Firmaların tamamının zaman içinde satışa çıkarılacağı konuşuluyor. Satış listesinin ilk etabını bu firmaların oluşturduğu, bunların da satış evrakları ve işlemleri hazırlanmış firmalar olduğu ileri sürülüyor. Diğer firmaların işlemlerinin tamamlanmasının ardından inci satış listesine gireceği konuşuluyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false