Anahtar Kelimeler: sanık yargılanıyor

20 sanık yargılanıyor!

20 sanık yargılanıyor!

20 sanık yargılanıyor!

MKE ve Rafineri eski işçileri!

Kırıkkale´de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, haklarında dava açılan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) ile TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi işçi ve emeklilerinden 3´ü tutuklu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi.

DAVA GÖRÜLÜYOR

Kırıkkale´de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, haklarında dava açılan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) ile TÜPRAŞ  Kırıkkale Rafinerisi işçi ve emeklilerinden 3´ü tutuklu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu Şuayip D, Cengiz A, Cüneyit Ş. ile tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu.

DURUŞMA ERTELENDİ

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanıklardan Cüneyit Ş, savunmasında, bütün terör örgütlerini lanetlediğini söyledi. Hiçbir terör örgütüne üye olmadığını ve suçsuz olduğunu savunan Cüneyit Ş, beraatını talep etti. Cengiz A. ise "ByLock" programını kullanmadığını, FETÖ ile alakasının olmadığını öne sürdü. Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına, tutuksuz yargılanan  Hasan Hüseyin D´nin tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli