Anahtar Kelimeler: mimarları sizlersiniz

?3-0´ın mimarları sizlersiniz?

?3-0´ın mimarları sizlersiniz?

?3-0´ın mimarları sizlersiniz?

 

Hepsi bir araya geldi

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının da katılımıyla tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran´da kahvaltı tertip edildi. Programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, teşkilat mensuplarına ?1 Kasım seçimlerinde 3-0´ı çıkaracak olan mimarlar sizlersiniz´ dedi.

TAM KADRO KATILIM

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran´da kahvaltı programla bir araya geldi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği programa Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

REKORLARA KOŞACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Bizler teşkilat olarak bu davaya gönül verdik. Menfaat ve cefa gözetmeksizin gece gündüz çalışıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde oy aldık. Ama bu yeterli olmadı. Çok istediğimiz 3 milletvekilini meclise gönderemedik. Ama İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde daha çok çalışıp 3 milletvekilimizi meclise göndereceğiz. Bunun mimarları sizler olacaksınız ve yüzde 65´in üzerinde bir oy alarak yeni bir rekora hep birlikte imza atacağız´ dedi.

BU DAVA FEDAKARLIK DAVASI

Akçay´dan sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada, ?Bu ekip sağlam bir ekip, bu ekiple daha çok seçim kazanacağız. 7 Haziran´da sendelemiş olabiliriz. Ama bu teşkilatta sizler oldukça 1 Kasım´da Türkiye rekoru kırılacağına inanıyorum. Başarı kenetlenmeyle olur. Önce bizler kenetleneceğiz, sonra etrafımıza bir su dagası gibi yayılarak bu halkayı büyüteceğiz ve genel başarıyı Kırıkkale´de başaracağız. Bu dava fedakarlık ve cefakarlık davası bunu en iyi yapan ekip sizlersiniz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık´ diye konuştu.

İMKANSIZI BAŞARMAYA GELDİK

Saygılı´dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ?Bazı çevreler her seçimde Ak Parti´yi nasıl yıpratırız ve oy kaybettiririz diye çalışıyorlar. Ama Ak Parti öyle büyük bir parti ki bugüne kadar yıkamadılar ve bundan sonra da yıkamayacaklar. 2015 seçimleri bir virajda 7 Haziran´da durakladık. Ama 1 Kasım´da bu virajı dönüp tam gaz yolumuza devam edeceğiz. Bu virajı birlikte başarıyla döneceğimize inanıyorum. 3-0 yapmak zor ama imkansız değil. Biz imkansızı başarmaya geldik´ dedi.

BURADAN BAŞLAMALI

Demir´den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ?Ak Parti iktidara geldiği 2002 yılından beri Türkiye´ye bir ivme geldi ve büyük atılımlar gerçekleşti. Çocuğumuzun geleceği için çalışan güçlü bir ekip geldi. Bu ekip içerisinde olmaktan bu ekiple birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu dava da sizlerle olmak da benim için ayrı bir onur kaynağı. 1 Kasım´da başarılı olmak için bir ateş yanacaksa o ateş önce buradan başlamalıdır. Sizler başarılı olacaksınız ki bizler de başarılı olalım´ diye konuştu.

3-0 YAPMAK ZORUNDAYIZ

Öztürk´ten sonra söz alan Milletvekili Adayı Ramazan Can, ?Bizler siyasetin ekmeğini yiyoruz. Ama asıl siyasetin içinde olan sizlersiniz. Hepinizin emeği geçiyor. Emeğinizi zamanınızı ayırarak bir nevi de bizler için çalışıyorsunuz. Acer destinin suyu soğuk olur. Acer desti 7 Haziran´da Abdullah Öztürk´tü şimdi de Mehmet Demir. Hepimiz sizlerin içinden gelmiş insanlarız. Bizler meclise gidersek orada birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak sizlerin ve milletimizin sesi olacağız. Bu seçim önemli bir seçim. Bu seçimde 3-0 yapmak zorundayız´ dedi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli