Anahtar Kelimeler: ayda kişi tutuklandı

?3 ayda 50 kişi tutuklandı!?

?3 ayda 50 kişi tutuklandı!?

?3 ayda 50 kişi tutuklandı!?

Emniyet müdürü açıkladı

Uyuşturucu ile mücadele hakkında açıklamada bulunan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ?Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edecek? dedi. Çorumlu son üç ay içerisinde 184 şahısa işlem yapıldığını 50 kişinin tutuklandığını ifade etti.

ARTARAK DEVAM EDİYOR

Uyuşturucu ile etkin şekilde mücadele ettiklerini söyleyen Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ?Terör örgütünün gelir kaynaklarından birisi de uyuşturucudur. Uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17-25 Aralık´tan sonra FETÖ´nün bir oyunu olarak görmek gerek? dedi. Kırıkkale´de bu konuda etkin çalışma yaptıklarını işaret eden Çorumlu, ?Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam ediyor ? şeklinde konuştu.

50 KİŞİNİN TUTUKLANDI

Uyuşturucu trafiğinde geçiş güzergahı konumunda bulunan kentte gerek yol kontrollerinde, gerekse farklı yerlerde, ekiplerin uyuşturucu elde geçirdiğini ifade eden Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ?Özellikle ailelerin konu ile ilgili olarak daha hassas davranmasını bekliyoruz? ifadelerini kullandı. Çorumlu son üç ay içerisinde 184 şahısa işlem yapıldığını 50 kişinin tutuklandığını ifade etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false