Anahtar Kelimeler: KİŞİYE

300 KİŞİYE İŞ İMKÂNI

300 KİŞİYE İŞ İMKÂNI

300 KİŞİYE İŞ İMKÂNI

 

Yeni bir işletme kuruluyor

Tunçlar Çitlekci, AVM içerisinde hizmet verecek olan ?Köfteci Yusuf´ işletmesi için personel seçimi yapıldı. İş-Kur ve Köfteci Yusuf yetkilileri tarafından yapılan seçmeler sonucunda 300 kişiye iş imkânı tanındı.

ÇEŞİTLİ MESLEK DALLARI

İş-Kur vasıtasıyla yapılan seçmeler kapsamında 19 bin 500 kişiye SMS yoluyla bilgilendirme yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İş-Kur Müdürü Nazım Ulu, ?Davetimize icabet ederek İl müdürlüğümüzde yapılan seçmeye yaklaşık 400 kişi katıldı. Izgara köfte ustası, garson, komi, salon şefi, kasiyer, kasap, depo sorumlusu, temizlik görevlisi gibi çeşitli mesleklerde 300 kişi istihdam edileceğini, Kırıkkale´ye sektöründe kendini ispatlamış ulusal bir firmanın geldiğini belirterek, Kırıkkale hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.         

MÜLAKAT SONUCU ALINDI

Köfteci Yusuf Hazır Yemek Temizlik Canlı Hayvan ve Gıda Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Dedeli,  yaptıkları mülakat sonucunda ızgara köfte ustası, garson, komi, salon şefi, kasiyer, kasap, depo sorumlusu, temizlik görevlisi gibi mesleklerde Kırıkkale´de toplam 300 kişiye iş imkânı sağladıklarını belirtti.



Keskinli
26.06.2016 01:27:57
Kırıkkale anca göç veriyor iş imkanı açılsın her nüfusuna baktıgımda göç veriyor her yıl buna bir çare bulmalı yoksa köyden farkı kalmaz

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli