Anahtar Kelimeler: Ağustos mesajı

30 Ağustos mesajı

30 Ağustos mesajı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı verdi.

ZAFER BAYRAMI MESAJI

Vali Makas, 30 Ağustos Zaferinin Türk Milletinin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi ispatı olduğunu vurguladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kutlama mesajında şunları söyledi: “Aziz milletimizin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olmuştur. 

 

TÜM DÜNYAYA BAŞKALDIRIŞ

30 Ağustos, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için, canları pahasına cepheden cepheye koşan, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren Aziz Türk Milletinin var oluş öyküsü, ümidi tükenmiş binlerce insanın tüm dünyaya baş kaldırışıdır.

 

BAYRAM KUTLU OLSUN

Dün olduğu gibi bugün de her yerde ve her ferdimizle, milletçe devletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her alanda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerinin savunulmasına öncülük etmeye, mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin ise karşısında olmaya, her zamankinden daha fazla azimli ve kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu