Anahtar Kelimeler: yıllık haritası

30 yıllık yol haritası

30 yıllık yol haritası

Kırıkkale Üniversitesi tarafından bir yıl önce başlatılan Kırıkkale -2053 Arama Konferansı çalıştayı tamamlandı. Bildiriler 500 sayfalık bir kitapta toplandı.

REKTÖR ASLAN BİLGİ VERDİ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersin Aslan, Kırıkkale 2053 Arama Konferansının değişik sektörlerdeki bildirilerinin Kırıkkale’nin 30 yıllık rotası olduğunu, yol haritasının çizildiğini ifade etti. Rektör Aslan, “Kırıkkale İstiklal Harbinde ve milli Mücadelede Keskin ve Yahşihan’da gösterdiği savunma sanayi hamlesini yine bu günde MKE ve Roketsan olmak üzere aynı paralelde devam etmektedir. Kitabımızda 71 tane bildiri bulunmaktadır. Uzman bir ekip çalışması sonucu ortaya çıkmıştır” dedi. 

 

30 YILLIK YOL HARİTASI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu konuşmasında  "Kırıkkale’de göreve yeni geldiğin hafta Rektörümle bu çalışmayı başlattık. Kırıkkale'nin 30 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Dünya artık eskiye göre daha hızlı dönüyor. Şehirler çok hızlı büyüyor. Hayat daha hızlı akıyor. Bizde ecdada layık olmak için şehrimizin gelecek yıllarını şekillendirmek zorundayız.” dedi. Kitap teslim töreninden sonra davetlilere kokteyl verildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı