Anahtar Kelimeler: talep karşılandı

3234 talep karşılandı

3234 talep karşılandı

Geçmiş dönemlerde halk günü kapsamında talepleri karşılanan Kırıkkale’deki ihtiyaç sahipleri, geliştirilen yeni ‘Kapınızdayız’ projesiyle evlerinde ziyaret ediliyor.

 

ZİYARETLER YAPILIYOR

Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin görevlendirildiği ziyaretlerde talepler alınıyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Proje kapsamında 4942 aile ziyaret edilirken, alınan taleplerden 3234 karşılandı. Kırıkkale’de devletin sıcak eli ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Kırıkkale Valiliği tarafından geliştirilen ‘Kapınızdayız’ Projesiyle ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun göreve başlamasının ardından başlatılan proje başarılı bir şekilde yürütülürken, proje kapsamında il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ev ziyaretlerinde bulunuyor. 

 

BİLGİ VERİLDİ

Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor. Proje kapsamında yapılan son etkinlikle ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valiliği “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. 4942 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 3878 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 3234’ü olumlu olarak değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır” denildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı