Anahtar Kelimeler: proje açıkladı

33 proje açıkladı

33 proje açıkladı

PROJE TANITIMI YAPILDI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale için yapacakları projelerin tanıtımını yaparken, 33 proje açıkladı.  Söz verdikleri 33 projeyi 5 yılda yapacaklarını belirten Ulusoy, “Kırıkkale halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışma sergileyeceğiz. Halkımıza sözünü tutamayacağımız hiçbir sözü söylemeyeceğiz” dedi.

 

PROJE TANITIMI YAPILDI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kültür Merkezi’nde projelerini tanıttı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği proje tanıtımına katılan partililer adeta salona sığmadı. Siyasi mitingi aratmayan proje tanıtımı kapsamında Ulusoy’a MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, ilçe belediye başkan adayları, parti yönetimi ve parti üyeleri destek verdi.

 

ÜRETKEN OLACAĞIZ

Projelerini tanıtan Harun Ulusoy, “Bildiğiniz gibi; 15 yıl boyunca Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Bu 15 yıllık görev süresi içerisinde, Kırıkkale için önemli olan birçok başarılı projelere katkıda bulundum. İlimizin belediyecilik anlamında gelişmesi ve kalkınması için büyük çabalar gösterdim. Kırıkkale halkının beklenti ve ihtiyaçlarını yetkim ve sorumluluklarımın elverdiği ölçüde karşılamaya çalıştım. Bizler, halkımızın gönlünü kazanmak, şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için bu göreve talip olduk. Sizlerin de gayret, destek ve çabalarıyla 31 Martta Kırıkkale'yi yeni bir hizmet anlayışı ile tanıştıracağız. Cumhur ittifakının gücüyle üretken bir belediye için canla başla çalışacağız” dedi. 

 

KESİNTİSİZ HİZMET OLACAK

Ulusoy, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Son yıllarda Kırıkkale'miz, belediye hizmetlerinin dışında maalesef birçok polemiklerle gündeme geldi. Belediye asli hizmetlerini yerine getiremeyecek bir yapıya dönüştü. Kırıkkale halkına, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kadar sabretmelerini ve seçimlerden galip çıktığımız zaman, belediye hizmetlerini kesintisiz alacaklarının teminatını da buradan vermek istiyorum. Kırıkkale halkına yapamayacağımız hiçbir hizmetin ve projenin sözünü seçim kampanyamız boyunca vermeyeceğiz. Projelerimiz gerçekçi ve Kırıkkale'nin ihtiyacına göre belirlenmiş projeler oldu. Belediyenin gelirleri ve giderleri zaten ortada. Biz Belediyenin gelir kaynaklarını da çok iyi biliyoruz, gider kaynaklarını da çok iyi biliyoruz. Çünkü olmayan bütçeyle olmayacak hayali projeler üretmek bize gerçekçi gelmiyor.

 

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Bizler hizmetlerimizi bütçemize göre ve alacağımız diğer proje bazlı mali desteklere göre ürettik. Belediyenin kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanacağız. Çalışma ekibimizi de tecrübeli, işin ehli kadrolardan oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz. Bizler halkımızdan, özellikle genç kardeşlerimizden gelecek proje tekliflerine de kapılarımızı sonuna kadar açtık. Her şeyden önce milli, manevi ve kültürel değerlerimize bağlı gençlerin yetişmesi bizler için oldukça önemli bir konu. Belediyecilik anlamında gençlerimize yatırım yapmak zorundayız. Göreve geldiğimizde, "Gençlere Önem Veren Kırıkkale" misyonuyla gençlerimize yönelik projelerimizi hızlıca hayata geçireceğiz” dedi.

 

HARUN ULUSOY’UN PROJELERİ

1-Altyapı ve üstyapı yatırım projeleri

2-Güneş Enerji Santrali (GES)

3-Kırıkkale Belediyesi Engelsiz Yaşam Tesisleri

4-15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı eski Valilik alanında Otopark ve Kültür Merkezi

5-Kavşak Projeleri Millet, Atatürk, Nokta Mevkileri

6-Yaşlı ve kimsesizler yaşam alanı

7-Kırıkkale Belediyesi spor kompleksi

8-Revizyon imar planı ve kentsel dönüşüm

9-Engelsiz mahalle parkları ve sosyal yaşam merkezleri

10-Kırıkkale Belediyesi meslek edindirme kurs merkezi (KIR-MEK)

11-Motor sporları ve drift alanı

12-Kent Ormanı mesire alanı (Yeşil Kentler Projesi)

13-Prestij Cadde

14-Türk bilgeleri anıtı

15-Yap unut değil, yap koru ve sürdür modeli

16-Bilgi destek merkezi /Dijital belediye merkezi (BİDEM)

17-Gençlik Meclisi

18-Esnaf Meclisi

19-Çiftçilerimize tohum ve fide destek projesi

20-Geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi

21-Hoş geldin bebek projesi

22-Başkan Mahallemizde projesi

23-Belediyem yanımda

24-Öpülesi eller

25-Bu şehir hepimizin

26-Kültür sohbetleri

27-Ustalara saygı kültür ve sanat festivali

28-Benim de bir fikrim var projesi

29-Üniversite şehrimizde projesi

30-Okullar şenlensin projesi

31-65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlarımıza ücretsiz su

32-Ücretsiz internet (Wifi)

33-Gençlerimiz için E-Spor tesisi



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı