Anahtar Kelimeler: Temmuz

3 Temmuz için anma

3 Temmuz için anma

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana gelen patlamada hayatını kaybedenleri anma programı düzenlendi

 

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası'nda, 3 Temmuz 1997'de meydana gelen patlamada hayatını kaybedenleri anma programı düzenlendi. Kırıkkale Şehitliğinde düzenlenen programa Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, Mühimmat Fabrikası Müdürü Çağatay Öncel ve şube yönetimi ile birlikte, şehit işçilerin aileleri ve mesai arkadaşları katıldı. Kırıkkale’ de MKE ‘de meydana gelen ve tüm Kırıkkalelilerin etkilendiği patlamaların üzerinden 26 yıl geçti. Patlamada, biri MKEK işçisi olmak üzere şarapnel parçalarının çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti.

 

KUR’AN OKUNDU

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk anma programı ile ilgili yaptığı açıklamada; “3 Temmuz 1997 Mühimmat Fabrikamızın İmla İşletmesinde meydana gelen patlamada İsmet Altınışık isimli çalışanımız şehit olmuştur. Bizler de Türk Metal Sendikası olarak Mühimmat Fabrikası Müdürü Çağatay Öncel ile beraber her sene şehidimizi anma programı yapıyoruz. Şehitliğimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Kur’an-ı Kerim okuduk. Dualar eşliğinde programımızı bitirdik. Her sene olduğu gibi bu sene de şube yönetimimiz ile beraber anma törenimizi gerçekleştirdik.” Dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli