Anahtar Kelimeler: gündür aranıyor

4 gündür aranıyor

4 gündür aranıyor

4 gündür aranıyor

KIRIKKALE Adliyesi´nde zabıt katibi olarak çalışan Ömer Doğan (44), 4 gün önce adliyeden çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

ZABIT KATİBİ KAYIP

KIRIKKALE Adliyesi´nde zabıt katibi olarak çalışan Ömer Doğan (44), 4 gün önce adliyeden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Dikmen köyüne gittiği belirlenen Doğan´ın 2 yeğeninin de 5 yıl önce aynı bölgede kaybolduğu ve daha sonra cesetlerinin bulunduğu öğrenildi. Doğan´ın kaybolmasıyla ilgili yeğeni H.D. gözaltına alındı.

2 ÇOCUK BABASI

Kırıkkale´de oturan evli ve 2 çocuk babası zabıt katibi Ömer Doğan, çarşamba günü sabah saatlerinde işe gitmek için Sanayi Mahallesi´ndeki evinden çıktı. Mesai saatleri içinde Kırıkkale Adliyesi´ne gelen Doğan, saat 10.00 sıralarında dışarı çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, çevredeki mobese kameralarını inceledi. Yapılan inceleme üzerine Doğan´ın Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyüne gittiğini tespit edildi. Jandarma ekipleri  dün köyde incelemede bulundu ancak Doğan´a ait herhangi bir ize rastlanmadı. Jandarma ve AFAD ekipleri bugün de köy çevresinde arama çalışması yaptı ancak olumlu bir sonuç alınamadı.

YEĞENİ GÖZALTINDA

Bu arada Ömer Doğan´ın yeğenlerinin de 5 yıl önce çobanlık yaparken Dikmen köyünde kaybolduğu öğrenildi. Av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü tespit edilen Furkan Doğan´ın (14) cesedinin 1 gün sonra köyün çıkışında, Murat Doğan´ın (20) cesedinin ise 17 gün sonra bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak Ömer Doğan´ın kaybolduğu gün yanında olduğu belirlenen yeğeni H. Doğan gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu