Anahtar Kelimeler: Mevsim geleneksel iftar

5. Mevsim´den geleneksel iftar

5. Mevsim´den geleneksel iftar

5. Mevsim´den geleneksel iftar

STK iftarında buluştular

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz önceki gün, 5. Mevsim Derneği´nin Öğretmenevinde düzenlediği iftar programına katıldı.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Düzenlenen iftar programına ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Müftüsü Bekir Gerek ve 5. Mevsim Dernek Başkanı Aşır Özbek, Dernek Üyeleri ve davetliler katıldı. Programda 5. Mevsim Dernek Başkanı Aşır Özbek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, iftar programına katılanlara teşekkür etti. Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz da yaptığı konuşmada, ?Sağolsun Dernek Başkanımız, derneğin faaliyetleri hakkında bizlere bilgi verdi. Hakikaten bu dernek,  Türkiye şartlarında hepimizin özlediği sivil toplum kuruluşu örneği. İlimizde bu şekilde faaliyet gösteren derneklerin sayısı çok var.

NESİLLERE AKTARMAK LAZIM

İnşallah sayıları artarak da devam eder. Bizatihi üniversitedeki hocalarımızın kendi ceplerinden, kendi kazançlarından ayırarak ihtiyaç sahibi insanlar için kurulan bir dernek. Bu tür organizasyonlara hepimizin ihtiyacı var. Bizim ezelden beri bu milletin özelliklerinden birisi olan yardımlaşma ve fedakârlık duygusunu bu şekildeki organizasyonlarla canlandırarak gelecek nesillere aktarmamız lazım. Ben bu vesileyle hepinizin ramazanınızı şimdiden tebrik ediyorum.? dedi. Daha sonra iftar programı, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından okunan yemek duası ile sona erdi.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı