Anahtar Kelimeler: 500 kişi istihdam edilecek!

500 kişi istihdam edilecek!

500 kişi istihdam edilecek!

500 kişi istihdam edilecek!

Yine yandaş olmasın da!

Bu kez mahkemelik olursunuz!

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 500 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

İş açıklaması

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, yaptığı yazılı açıklamada, ağaçlandırma faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 500 kişinin istihdam edileceğini belirtti. Kentte daha önce proje kapsamında belediyeler başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında 700 kişinin istihdam edildiğini ve bu programların devam ettiğini aktaran Ulu, şunları kaydetti:

Bilgi verildi

"İŞKUR`da kayıtlı işsizlerden olmak üzere ilimiz ve ilçelerde orman fidan dikimi ve bakımı işlerinde çalıştırmak için 500 kişilik Toplum Yararına Program Protokolü, Orman İşletme İl Müdürü Mustafa Akkız ile imzalanmıştır. Program, 30 Eylül 2015`te sona erecek. İlgililerin 23 Mart tarihine kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir."

Mahkemelik olmayın!

Bu konudaki çalışma dikkat çekerken, vatandaşlar da duruma dikkat çekti. Daha önce 200 kişinin bu şekilde işe alındığı ancak işe girenlerin tamamının yanaş olduğu öne sürüldü. Hatta işe alınanlardan bazılarının eski belediye başkanı olduğu kamuoyunun gündemine düşmüştü. Bu kez aynı şeylerin olmaması önerildi ve olursa işe giremeyenlerin durumu mahkemeye götüreceği vurgulandı.

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli