Anahtar Kelimeler: aboneye hizmet veriliyor

65 bin aboneye hizmet veriliyor

65 bin aboneye hizmet veriliyor

65 bin aboneye hizmet veriliyor

Telekom bilgisi

Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürü Tahsin Günay, kent genelinde 65 bin aboneye hizmet verdiklerini belirterek, günümüz çağında internet kullanan aboneleri mağdur etmemek için çalıştıklarını bildirdi. Teknolojinin en üst seviye ulaştığı bu yıllarda Türk Telekom´un da bu teknolojiye ayak uydurduğunu belirten Günay, gerek fiber internet, gerekse 4.5G çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPIYORUZ

Kırıkkale Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine atanan Tahsin Günay, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Haktankaçmaz, İl Müdürü Günay´a yeni görevinde başarılar diledi. Telekom hizmetlerinin vatandaşlara sunumunda gayretli bir şekilde çalışacağını ifade eden Günay, kent genelinde 65 bin aboneye hizmet verdiklerini belirterek, kurumların önemli hizmetler yaptığını söyledi. Teknolojinin en üst seviye ulaştığı bu yıllarda Türk Telekom´un da bu teknolojiye ayak uydurduğunu belirten Günay, gerek fiber internet, gerekse 4.5G çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti.

7/24 HİZMET ANLAYIŞI

Günay, Kırıkkale´de 7/24 hizmet veren bir kurum olduklarını ve Teknik personel ile günün her saatinde hizmet verdiklerini söyledi. Türk Telekom´un işleyişi hakkında bilgiler veren Hayrettin Öztaş, ?Kırıkkale´de İletişim ağında çağın getirmiş olduğu fiber iletişimi yüzde 40´lar seviyesinde alt yapısını oluşturduk. Hedefim bu yıl içerisinde yüzde 70-80´lere çıkartmak. Kırıkkale ve tüm ilçelere ulaştırılan fiber optik altyapı ile bu hizmeti istenilen her yerde verebilecek seviyededir. Kırıkkale genelinde bu hizmetten 65 bin abonemiz hizmet almaktadır? dedi.

OTURMA İZNİNE DİKKAT

Haberleşmenin seri şekilde zaman kaybına sebebiyet vermeden vatandaş tarafından kullanılabilmesi için Belediyelerin oturma ruhsatı vermede Telekom onayını da istenilmesi gerektiğine dikkati çeken Telekom Müdürü Günay, ?Belediyeler iskan ruhsatında nasıl ki Bedaş onayını istiyor ise Telekom onayın da istemeleri önemli bir konudur. İletişim özgürlüğünün önünü açmamız için oturum izninde Telekom izni şart olmalıdır? dedi. Günümüz çağında her işin internetten güvenli bir şekilde yapıldığını belirten Günay, internet kullanan vatandaşları mağdur etmemenin en asli görevleri olduğunu belirterek, bu konuda önemli çalışmalar yapıldığını açıkladı.



tarafsız
7.07.2017 03:40:21
Arkadaş fiber ne zaman gelecek yıllardır gelecek diyonuz bi gelemedi gitti çarşıda bile her yerde yok mahallelere ne zaman gelecek ?

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu