Anahtar Kelimeler: milyon doğalgaz tüketiyoruz

?85 milyon m3 doğalgaz tüketiyoruz?

?85 milyon m3 doğalgaz tüketiyoruz?

?85 milyon m3 doğalgaz tüketiyoruz?

Enerji tesislerinden bilgi aldı

Lisans sahası içerisinde Kırıkkale merkez, Yahşihan, Bahşılı, Hasandede ve Hacılar´a Doğalgaz temin eden KIRGAZ, Kırıkkale genelinde 62 bin 883 aboneye ulaştı.

KIRGAZ ZİYARETİ

Vali M.İlker Haktankaçmaz´a çalışmaları hakkında bilgi veren KIRGAZ Kırıkkale Müdürü Fatih Güven, yıllık ortalama 85 milyon m3 gaz tüketimi bulunan Kırıkkale´de ağın genişlemesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Vali Haktankaçmaz OSB´lerin doğalgaz sorununun çözümü noktasında önemli bir mesafe aldıklarını vurguladı.   

62 BİN 883 ABONEYE ULAŞILDI

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz kurum ve kuruluşlara tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Hem iadeyi ziyaret, hem de kurumları tanıma çerçevesinde Kırıkkale merkez, Yahşihan, Bahşılı, Hasandede ve Hacılar´a Doğalgaz temin eden KIRGAZ Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş.´ye ziyarette bulunan Vali Haktankaçmaz, KIRGAZ Müdürü Fatih Güven´den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Müdür Güven KIRGAZ olarak Kırıkkale´de 62 bin 883 aboneye ulaştıklarını, yıllık ortalama 85 milyon metreküp (m3) doğalgaz tüketiminin gerçekleştiğini söyledi. Müdür Güven, lisans sahası kapsamında bulunan bütün konutların çağın yakıtı doğalgazdan yararlanması için ağlarını genişlettiklerini kaydetti.

DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ziyarette Vali Haktankaçmaz, OSB´lerin doğalgaz sorununun çözümü noktasında Kırıkkale Milletvekilleriyle Maliye Bakanlığına yaptıkları ziyareti hatırlattı. Kırıkkale´de bulunan OSB´lere gelen yatırımcıların Doğalgaz talebi bulunduğunu, yatırımcıların bu talebini karşılama noktasında Maliye Bakanı Naci Ağbal´a Milletvekilleriyle birlikte ziyarette bulunduklarını belirten Vali Haktankaçmaz, bu konuda Bakan Ağbal´dan söz aldıklarını söyledi. Yapılacak çalışmayla Kırıkkale OSB, Silah İhtisas OSB ve Keskin OSB´ye doğalgaz kazandıracaklarını vurgulayan Vali Haktankaçmaz, Keskin OSB´ye doğalgaz verilirken bu imkandan Keskin ilçe merkezinin da yararlanması için çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false