Anahtar Kelimeler: yıldır müjde!

8 yıldır ilk müjde!

8 yıldır ilk müjde!

8 yıldır aklınız neredeydi?

Şimdi mi hatırladınız milleti?

 

Seçim kokan hareketler!

 

Bir çok ilde sıradan uygulama, 

Kırıkkale’de müjde oldu!

 

İşte Saygılı kafası…!

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ikinci döneminin sonunda ilk kez bir müjde verdiği gözleniyor ve bu durum manidar bulunuyor. 

 

TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı boyunca belediye otobüslerinin kent içi toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı. İki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Saygılı şehre ve halka ilk kez müjde veriyor. Bu durum hem manidar bulundu ve hem de dikkat çekici. Bir çok kişi bunun reklam ve seçim kokan bir hareket olduğunu söylüyor. Ücretsiz yolcu taşıma uygulaması Ramazan Bayramının ilk günü olan 21 Nisan Cuma günü başlayıp, bayramın son günü olan 23 Temmuz Pazartesi günü saat 23.00’da sona erecek. Bir çok ilde artık her bayram sıradan olan uygulamanın Kırıkkale’de müjde olarak sunulması vatandaşları rencide etmiş gibi görünüyor. 

 

BU BİR LÜTUF DEĞİL!

Bugüne kadar ne müjde veren ne de söz verdiği projeleri yapan Saygılı’nın seçim yaklaşınca otobüs alması ve bunu da ücretsiz yapması seçime yönelik manidar bir durum olarak yorumlandı. Kırıkkale’nin otobüssüz bir şehir olması Türkiye geneline haber konusu bile olmuştu. Milletin ihtiyaç duyduğu zamanda ihtiyacını karşılamayan iktidar mensuplarının kendileri sıkışınca ve ihtiyaç duyunda böyle bir adım atması tepkileri de beraberinde getiriyor. Bir çok kişi bunun bir hak olduğunu ancak iktidarın ise bunu bir lütufmuş gibi sunmaya çalıştığını söyleyerek tepkisini dile getiriyor. 



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli