“Efsane geri dönüyor” yorumları yapılıyor

 “Efsane geri dönüyor”  yorumları yapılıyor

Pekdoğan dengeleri değiştirdi

Taşları yerinden oynattı

 

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’ın CHP’den belediye başkan adaylığına kesin gözüyle bakılırken, bu gelişme Kırıkkale’de yerel seçimde dengeleri tamamen değiştirecek gibi görünüyor.

 

TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Kırıkkale yerel seçime hazırlanırken, il merkezindeki seçimde dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor. Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’ın CHP’den belediye başkan adaylığına kesin gözüyle bakılırken, bu gelişme Kırıkkale’de yerel seçimde dengeleri tamamen değiştirecek gibi görünüyor. Pekdoğan ismi taşları tam anlamıyla yerinden oynatacak gibi görünüyor.

 

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Bir dönem belediye başkanlığı yapan Pekdoğan, hizmetleri ile adından söz ettirmişti. Pazar yerleri, sebze hali, ekmek fabrikası, belediye otobüsleri, yol ve kaldırım çalışmaları, Kültür Parkv e diğer parklar, su sıkıntısının sona ermesi Pekdoğan’ın eseri olarak Kırıkkale’de yerini muhafaza ediyor. Pekdoğan, şehrin eksik ve noksanının tamamlayan efsane isim olarak hatırlanıyor. O’nun ardından şehre ciddi bir yatırım yapılmadığı biliniyor. 

 

CHP’NİN ELİ GÜÇLENECEK

Şimdi tekrar aday olması beklenen Pekdoğan ile şehirde seçim havası da başlamış oldu. Bir çok kişi Pekdoğan ile seçimin kaderinin değişeceği, Pekdoğan isminin taşları yerinden oynattığı ve dengeleri alt üst ettiği yorumunda bulunuyor. CHP’nin Pekdoğan ile elini güçlendireceği ve seçimi kazanabilecek en güçlü parti ve aday durumuna geleceğinin altı çiziliyor. Kırıkkale’de ittifak olmayacağı için Pekdoğan ve CHP’nin seçim şansının çok çok arttığı görüşü hakim.

 

PEKDOĞAN UMUT OLDU

Henüz resmi açıklama yapılmış değil ancak Pekdoğan’ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Kırıkkale’de partilerin şimdi stratejilerini Pekdoğan ile girilecek seçime göre yapmaları gerekeceği vurgulanıyor. Kırıkkale’de hizmet anlayışının, hizmet açlığının ve sosyal yapının Pekdoğan ile değişmesine kesin gözüyle bakılarak Pekdoğan umut olarak görülüyor.

 

AKP-MHP NE YAPACAK?

AKP ve MHP’nin kendi adaylarını çıkaracağı Kırıkkale’de bu iki partinin en çok çekindikleri ismin de Pekdoğan olduğu biliniyor. Pekdoğan’ın adaylığına karşı bu iki partinin Kırıkkale’de adaylık sürecini uzatması ve buna göre bir strateji ile aday belirlemesi bekleniyor. Ancak ne olursa olsun Kırıkkale Pekdoğan’ı hem özlemiş ve hem de benimsemiş gibi görünüyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu