Anahtar Kelimeler: GURUBUNA YÜKSELDİLER

A GURUBUNA YÜKSELDİLER!

A GURUBUNA YÜKSELDİLER!

A GURUBUNA YÜKSELDİLER!

Önemli bir gelişme

Kamu Hastaneleri Birliği Kırıkkale Genel Sekreterliği C grubundan A grubuna yükseldi. Genel Sekreter Dr. Mustafa Boyabatlı´nın 2014 yılında 640 puanla devraldığı görevi 864 puana çıkararak C grubundan A grubuna yükseldi. Bu grupta sadece iki genel sekreterliğin olduğu öğrenildi.

PUANLAMA YAPILIYOR

Kamu Hastaneleri Birliği Kırıkkale Genel Sekreterliği Türkiye genelindeki 89 Genel Sekreterlik arasında en hızlı Genel Sekreterlik olarak adından söz ettirdi. Türkiye Kamu Hastaneler Kurumunun 2015 yılı Verimlilik Karnesinde Türkiye genelinde 89 Genel Sekreterlik içinde Kırıkkale Genel Sekreterliği A grubu olan 2 Genel Sekreterlikten biri oldu. Bu durum önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

NASIL YAPILIYOR?

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği tarafından birçok kıstas göz önünde bulundurularak Genel Sekreterliklerin başarısı A, B, C, D, E olmak üzere 5 ayrı kategoride değerlendiriliyor. Son değerlendirmeye göre, Kırıkkale Genel Sekreterliği, Genel Sekreter Dr. Mustafa Boyabatlı görevi devraldığı 2014 yılında 640 iken bu yıl 864 puana çıkararak C grubundan A grubuna yükseldi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli