Anahtar Kelimeler: Başkent’

ABC Başkent’te

ABC Başkent’te

Kırıkkale'de adından söz ettiren ABC Koleji eğitimde yeni bir atılım gerçekleştiriyor. ABC Koleji Ankara Kızılay'da 9 katlı yeni eğitim binasıyla büyümeye devam ediyor. ABC Koleji kurucu müdürü Harun Güleç basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Güleç yeni eğitim binalarının Kırıkkale 'ye ve Ankara'ya hayırlar getirmesini diledi.

DERECELİ BİR OKUL

ABC Kolejinde gerçekleşen toplantıda ayrıca ABC Koleji yeni okul  müdürü Nevzat Sevine'yi tanıtan Güleç, "30 yıllık benim dostum. Ankara'da ve Sivas'ta önemli görevlerde bulundu. Artık başarısını ABC Koleji için gerçekleştirecek. Ben Nevzat Hoca hayırlı olsun diliyorum''dedi.  Güleç açıklamasının devamında ise "ABC Koleji Kırıkkale'de bir marka haline geldi. Artık biz kabuğumuza sığmıyoruz ve yeni yatırımlarla eğitimde yine ilk sıralardayız. Biz sürekli dereceler çıkaran bir okuluz. Hedefimiz Kırıkkale'nin öğrencilerine ilk 10'na yerleştirmektir. Nevzat Hocam ABC Fen Lisesini Kırıkkale'nin bir numarası yapacağına inanıyorum'' dedi.

BÜYÜK BAŞARILARI SAĞLAR

Yeni Fen Lisesi Müdürü Nevzat Sevine ise yaptığı açıklamasında " 30 yılı aşkın faaliyet içindeyim. Devlet kurumlarında hiç görev almadım. eğitimde sürekli özel sektörde çalıştım ve ABC Koleji ailesine dahil oldum. Basın ve eğitim kurumlarının birleşmesinde şehrin lehine olur. Kentin başarı düzeyi nasıl olursa öğrencilere büyük başarıları sağlar''dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli