Anahtar Kelimeler: şiir dinletisi

ABC´den şiir dinletisi

ABC´den şiir dinletisi

ABC´den şiir dinletisi

Şiir dinletisinde buluştular

Kırıkkale´de ABC Eğitim Kurumlarının geleneksel hale getirdiği ?Şiir ve Türkü´ dinletisini Kültür Merkezi´nde gerçekleşti.

BU YIL 6´NCISI DÜZENLENDİ

Kırıkkale´de eğitim ve öğretim sektöründe hizmet veren ABC Eğitim Kurumlarının yıl içerisindeki sosyal faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl 6´ncısı düzenlenen Şiir ve Türkü dinletisini veliler büyük ilgi gösterdi.  ABC Eğitim Kurumları sahibi Harun Güleç ?Eğitim kurumlarımızın eğitimdeki başarısında eğitimcilerimize ve öğrencilerimize verdiğimiz üstün değerin karşılığını, öğrencilerimizin okullarımızdaki başarıları ve Üniversite sınavlarında yüksek puanlar alarak kendi istedikleri fakülteleri kazanmasında yatıyor.

TEŞEKKÜRLER

ABC Eğitim kurumları sosyal faaliyetlere de çok önem vermekte, spor aktivitelerimizdeki başarılarımızın yanı sıra tiyatro, şiir ve müzik, satranç enstrüman eğitimi alımında ve bu faaliyetlerimizi sene içerisinde aktifleştirmekteyiz. 6´ncısı düzenlenen Şiir ve Türküler dinletimizde, öğretmen ve öğrencilerimizin kendilerinin  kendi çabalarıyla sergileyecekleri  bu programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false