Anahtar Kelimeler: Acentelere turizm gezisi

Acentelere turizm gezisi

Acentelere turizm gezisi

Çok önemli bir çalışma

Yeni rota oluşturulacak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı Ankaralı 40 seyahat acentesi, Kırıkkale Valiliği’nin daveti üzerine kente turizm bilgilendirme gezisi gerçekleştirdi.

KIRIKKALE GEZİSİ

Tarihi geçmiş kültürü ve gelenekleriyle yarınlara ışık tutan Kırıkkale’de turizm alanında hareketlilik yaşanıyor. Son dönemlerde yapılan ve Kırıkkale’ye turizm alanında hareketlilik kazandıracak olan Çeşnigir Kanyonu başta olmak üzere; Yeşil Vadi, Oba köy, Denek Dağı, gibi daha birçok yerlerin görülmesi amacıyla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı Ankaralı 40 seyahat acentesi, Kırıkkale Valiliği’nin daveti üzerine kente turizm bilgilendirme gezisi gerçekleştirdi.

ÖNEMLİ YERLER VAR

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan, “TÜRSAB Ankara Bölge Başkanlığına bağlı 40 acentesine Kırıkkale’mizin turizm alanlarını tanıtarak info turu gerçekleştirdik. İnşallah geleceğe yönelik daha güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Kırıkkale’nin turizm alanında hareketlilik sağlaması amacıyla yapılan ve geçmişten günümüze gelen yapıların diğer şehirlerde de yaşayan vatandaşlarımıza aktarılması için gereken çalışmayı Valiliğimiz önderliğinde sağlayacağız” dedi.

YENİ BİR ROTA OLUŞTU

TÜRSAB Orta Anadolu BTK Başkanı Engin Şahin ise “Yıllardır günü birlik turlarda hem meslektaşlarımız hem vatandaş aynı rotalardan sıkılmıştı. Kırıkkale bu anlamda Başkentliler için yeni bir gezi rotasına dönüşmüş durumda” diye konuştu. Kırıkkale Çeşnigir Kanyonu’nda Kızılırmak üzerinde yapılan tekne turu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar, kanyonun üst tarafından bulunan cam terasta da manzaranın tadını çıkarıyor” dedi.

 

 

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli