Anahtar Kelimeler: Adaylar TANIR Görüştü

Adaylar TANIR´la Görüştü

Adaylar TANIR´la Görüştü

Adaylar TANIR´la Görüştü

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Adayları yerel ve ulusal basını ziyaret kapsamında Haberkale´yi ziyaret ettiler ve İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ile görüştüler.

 

Haberkale Ziyareti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığından ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan´dan oluşan heyet Kırıkkale´deki yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Dağdelen ve Milletvekili Adayları Haberkale´ye de uğrayarak İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ile görüştüler. Ziyarette açıklama İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, çok önemli bir seçime gittiklerini ve vatandaşlara bunu anlatmaya çalıştıklarını vurguladılar.

 

?3-0 Yapacağız?

Kırıkkale´de 3-0 yapacaklarını söyleyin Başkan Dağdelen, ?Listemizi oluşturduk, her zaman olduğu gibi yine 3-0 yapmayı planlıyoruz? dedi. Milletvekili listesi konusunda da açıklama yapan Dağdelen, ?Listemizde Ramazan Can gibi Ankara´da siyaset ve bürokraside, TBMM´de büyük tecrübe sahibi bir isim var. Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan kardeşlerimiz de bu görevi layıkı ile yapacak kapasitedeler. Ramazan Bey´in deneyimlerinden faydalanarak Kırıkkalemiz için bunu kazanca dönüştürmek arzusundayız? dedi.

 

TANIR´dan Bilgi Aldılar

Ziyarette ayrıca, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır´dan seçim üzerine bilgi ve görüşlerini alan AK Parti heyeti, nabız yoklaması da yaptı. Tanır, seçimle ilgili görüş ve öngörülerini AK Parti heyeti ile paylaştı. Seçimin yapımıcı olması gerektiğine de işaret eden Tanır, kırıcı ifadeler ve toplumu geren açıklamalardan uzak durulmasını tavsiye etti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu