Anahtar Kelimeler: Adaylar başvuru yaptı

Adaylar başvuru yaptı

Adaylar başvuru yaptı

Yahşihan'ın Belediyesi ve İl Genel Meclisi için aday adayları başvurularını yaptı.

BAŞVURU YAPTILAR

Yahşihan ilçesinde 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi aday adayları, heyecan dolu bir sürecin startını Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın'a başvurularını gerçekleştirdi. 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli idareler Seçimi için Yahşihan Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayları, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile beraber belgelerini Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın’a teslim ederek başvurularını gerçekleştirdi.

 

TOPLUCA GİTTİLER

Güçlü bir kadro ile Mahalli idareler Seçimlerine girecek olan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarını makamında ağırladı. Kırıkkale’nin bilinen ve sevilen simalarından olan Aday Adayları Başkan Osman Türkyılmaz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Sonrasında hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın’a giden aday adayları başvurularını gerçekleştirdi.

 

BİRLİK AÇIKLAMASI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada: “31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli idareler Seçimi için Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarımız belgelerini Yahşihan İlçe Başkanımız Sayın Yılmaz Aydın’a teslim ederek başvurularını gerçekleştirdi. Hizmet yarışında yer alan tüm Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum. Birliğimiz daim olsun” ifadelerine yer verdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı