Anahtar Kelimeler: Adaylara ne sorulacak?

Adaylara ne sorulacak?

Adaylara ne sorulacak?

Adaylara ne sorulacak?

Sorular da belli oldu

7 Haziran seçimleri için 6 bin 223 aday adayının başvurduğu AK Parti`de mülakatlar devam ediyor. Kırıkkale aday adayları bir iki güne kadar mülakata alınacak. Aday adaylarına sorulan sorular da ortaya çıktı.

Adaylara neler soruluyor?

AK Parti Kırıkkale aday adayları mülakat için hazırlanıyor. Bazı illerin adayları mülakata alınmaya başladı. Randevu verilen birçok aday adayı parti genel merkezine gelerek komisyonlarda kendilerine sorulan soruları teker teker cevaplıyor.  Adayları en çok zorlayan soru ise `Yerinize hangi ismin olmasını istersiniz` sorusu oluyor. Özgeçmişleriyle ilgili ayrıntılı bilgi istenen aday adaylarına ayrıca başka sorular da yöneltiliyor.

İşte o sorular!

Komisyonda sorulan sorulardan bazıları şunlar: AK Parti`yi neden seçtiniz?”,  Seçim bölgenizle ilgili ne gibi projeleriniz var”, Neden siyaset yapmak istiyorsunuz?”,  AK Parti için ne yapabilirsiniz?”, Siz milletvekili listesine giremezseniz, kim aday olsun?” Mevcut ve eski vekil, eski il başkanı, eski kadın ve gençlik kolları başkanı, mülakata alınmayacak. Kırıkkale'nin aday adaylarının bir iki güne kadar mülakata alınması bekleniyor. Mülakat süresinin adayın durumuna göre 5 ila 15 dakika sürdüğü bildiriliyor. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı