Anahtar Kelimeler: Adaylardan büyük destek

Adaylardan büyük destek

Adaylardan büyük destek

TÜRKYILMAZ’A DESTEK

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde İş İnsanı Celal Kaplan, Hasan Karayel ve en genç aday olma özelliği taşıyan Ali Mısır'dan MHP adayı Türkyılmaz'a destek toplantısı düzenlendi. Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Celal Kaplan, Hasan Karayel ve Ali Mısır, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemeği düzenledi.

 

TÜRKYILMAZ’A DESTEK

31 Mart yerel seçimleri öncesinde İş İnsanı Celal Kaplan, Hasan Karayel ve en genç aday olma özelliği taşıyan Ali Mısır’ın yüzlerce hemşerisinin katıldığı yemekte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a sevgi seli gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’da katılım sağladı.

 

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Celal Kaplan, Hasan Karayel ve Ali Mısır, Türkyılmaz ile birlik, beraberlik içerisinde ve her zaman yanında olduklarını belirttiler. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, katılan herkese teşekkür etti. Türkyılmaz, “Bizlere destek için buraya gelen yüzlerce hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız Sayın Celal Kaplan, Sayın Hasan Karayel ve en genç adayımız Sayın Ali Mısır bizler için destek yemeği organize etmiş bu bizleri çok mutlu etti. Birliğimiz daim olsun. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

YAHŞİHAN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı yapmış olduğu konuşmasında, “Yahşihan halkı gerçekten Osman Türkyılmaz gibi bir başkanı olduğu için çok şanslı. Birlik beraberlik içerisinde başkanımızı tekrar seçeceğiz. Belediye Başkan Adayımıza ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza başarılar diliyor, bizleri yalnız bırakmayan bütün Yahşihanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı