Anahtar Kelimeler: Adaylığı düştü?

Adaylığı suya mı düştü?

Adaylığı suya mı düştü?

Ret cevabı mı aldı!

Ankara kulisleri kaynıyor!

İstifaya izin verilmedi mi?

Uzun zamandır milletvekili adayı olmak için uğraşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın vekil adaylığını izin çıkmadığı ileri sürülüyor.

 

İZİN ALAMADI!

Uzun zamandır milletvekili adayı olmak için uğraşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın vekil adaylığını izin çıkmadığı ileri sürülüyor. Ankara kulisleri Saygılı ve benzeri isimlerin durumlarıyla ilgili haberlerle çalkalanıyor. Ankara kulislerinden gelen bilgiler ve iddialara göre Saygılı’nın milletvekili adayı olabilmek için istifasına izin verilmedi. Bir başka deyişle milletvekili adaylığına onay çıkmadı. Hatta öyle ki, “ret” kararı alındı ve “ret” cevabı verildi. Ankara kulislerinden sağlam bazı kaynaklar, “Saygılı aday değil. Ret… İzin alamadı. Aday olamıyor” bilgisini özel bazı isimlerle paylaştı. 

 

“KİBİRLİ” BİR SEBEP!

Saygılı’nın iki dönem belediye başkanlığı yapmasına rağmen, bozuk yollar, kirli şehir, şehrin pis kokuyor olması, sürekli su arızası yaşanması, söz verdiği projeleri yapmaması ve son olarak kendisini “kibirli”biri olarak tarif etmesinin etkili olduğu konuşuluyor. Saygılı’nın belediye başkan adayı olarak da gösterilmemesi bekleniyor. Çünkü kendi partisinin içinden artık bir çok kişi sosyal medya hesapları aracılığıyla açık açık tepkisini dile getiriyordu. Saygılı’nın çok yakın zamanda esnaflığa dönmesi beklendiği ileri sürülüyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu