Anahtar Kelimeler: Adaylıktan çekildi

Adaylıktan çekildi

Adaylıktan çekildi

İyi Parti Kırıkkale Merkez ilçe Başkanlığı görevinden ayrılarak Kırıkkale Belediye Başkan adaylığını ilan eden Arap Osman Baran, ekibine yapılan yanlışa kızdı hem partisinden istifa etti, hem de adaylıktan çekildi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

İyi Parti Kırıkkale Merkez ilçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adayı olan Arap Osman Baran, hem partiden istifa etti hem de Belediye Başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı. Çekilme nedeni hakkında açıklama yapan Arap Osman Baran, ekibine yapılan yanlışı sindirememesi olarak nitelendirdi. Baran açıklamasında şunları söyledi: “Yaklaşık 3 yıldır görev yaparak, ortalama 500 üye yapıp partimizi yükseltmek için mücadele ettik. En son merkez ilçe başkanlığından istifa ederek aday adaylığımı başlattım.

 

PARTİDEN DE İSTİFA

Tabi ki yerime 33 yönetim içinden bir arkadaşımızı yönetim kurulu, Merkez ilçe başkanı olarak Sayın Hüseyin CEYLAN beyi seçtiler. Ne gariptir ki bizim emeklerimiz unutularak yönetim kurulu kararını yok sayarak genel merkez başka birini merkez ilçeye atama yaparak arkadaşlarımızı rencide etmiştir. Bu sebeple, ekipçi bir ruh taşımam hasabiyle aday adaylığımı geri çekerek iyi partiden İSTİFA ettiğimi kamuoyuna saygı ile sunarım. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen tüm sevenlerime ve sevdiklerime teşekkür ederim.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı