Anahtar Kelimeler: AFRİN BOMBA ÇAYIRLI

AFRİN´E BİR BOMBA DA ÇAYIRLI´DAN

AFRİN´E BİR BOMBA DA ÇAYIRLI´DAN

AFRİN´E BİR BOMBA DA ÇAYIRLI´DAN

Afrin´den yine mesaj var

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kastetmiş terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu´nda terör örgütlerine atılan bir bomba atışı da son dönemde yapmış olduğu icraat ve yazmış olduğu kitaplarla Kırıkkale´mizin gururu olan Araştırmacı ? Yazar Gökhan Çayırlı adına yapıldı.

ANLAMLI  BİR PAYLAŞIM

Genç yazarımız Çayırlı, geçtiğimiz günlerde Lopus Yayınları´ndan üçüncü kitabı olan Çeri ? I ?i okuyucularıyla buluşturmuştu. Kitabın telif gelirini ise Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfına bağışlayarak Türk Milletinin takdirini toplamıştı. Bu onurlu davranışına Afrin Zeytin Dalı Operasyonuna katılmış olan Kahraman Mehmetçiklerimiz anlamlı bir resim ile karşılık verdiler. Sosyal medyada paylaşılan resmin altına ?Sizler mermilerinizle, imanınızla bizler ise dualarımla, yazdıklarımızla düşmana ecel olmaya devam edeceğiz? mesajı yazan Çayırlı duygularını şöyle ifade etti:

TAM NOT ALDI

?Her Türk Evladı gibi benimde yüreğim Mehmetçiklerimizle beraber atıyor. Ancak imkânlar dâhilinde onların yanında bedenen olamasak bile dualarımla, kalemimle, yüreğimle onların yanındayım. Bu resimde beni yanlarında hisseden Kahramanlarımızın kabul nişanıdır ve benim için büyük bir onurdur. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi düşmanın kalleşliğinden esirgesin.? Yazmış olduğu kitaplarla büyük beğeni kazanan Gökhan Çayırlı, son kitabı olan yakın tarihin karanlık noktalarına ışık tutan kitabı Çeri ? I, bir ay içerisinde haftalarca çok satanlar listesinde kalmasının yanında bir ay da Üçüncü baskıya geçmesiyle de otoritelerden tam not aldı.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli