Anahtar Kelimeler: Ağaçlar ayda kurudu

Ağaçlar bir ayda kurudu!

Ağaçlar bir ayda kurudu!

Ağaçlar bir ayda kurudu!

Sorması ayıp müteahhit kaçtı diyorlar!

 

Yaptığınız iş işte bu kadar oluyor!

 

?Suriyeliler Parkı (Şehir Parkı)?

foyası bir ayda ortaya çıktı!

 

 

Her şehirde sıradan bir çalışma, uygulama veya hizmet olarak görülen ancak Kırıkkale Belediyesi´nin adeta böbürlenerek anlattığı sıradan Şehir Parkı´nın foyası bir ay içinde ortaya çıktı. Parktaki ağaçlar kurumaya başladı?

 

 

AĞAÇLAR KURUYOR?!

Türkiye´nin ve dünyanın hemen her şehrinde sıradan bir çalışma veya uygulama, ya da hizmet olarak görülen yeşil alan çalışması Kırıkkale Belediyesi´nce bir lütufmuş veya sanki hiçbir yerde örneği yokmuş gibi anlatılmaya devam edilirken, Şehir Parkı ismi verilen ancak daha çok Suriyelilerin takılıp eğlendiği için şehir genelinde de ?Suriyeliler Parkı? olarak bilinen alanın foyası çok kısa sürede ortaya çıktı. Alanda koca koca çınarlar kesilip atılırken yerine satın alınarak dikilen ağaçlar bir ay içinde kurumaya başladı.

 

SURİYELİLER PARKI

Park yapıyoruz diyerek alandaki neredeyse bütün köklü çınar ağaçlarını katleden, yerine birkaç adet bırakan ve bunları da koruma altına alan Kırıkkale Belediyesi´nin çınarların yerine satın alarak diktirdiği ağaçlar, çiçekler ve bitkilerin kuramaya yüz tuttuğu gözleniyor. Bu dönem yapılan uygulamaları tam anlamıyla eline yüzüne bulaştıran Kırıkkale Belediyesi´nin benzer bir yöntemi Şehir Parkı diye adlandırdıkları ancak halkın gitmediği ve Suriyelilerin eğlence mekanı olan, bu yüzden de şehirde ?Suriyeliler Parkı? olarak adlandırılan yerde de yaptığı görülüyor.

 

MÜTEAHHİT NEREDE?

Alan için hiçbir maliyeti olmayan koca koca çınar ağaçlarını acımadan kesip atan zihniyet yerine ise satın alma yöntemiyle yine birilerine kazanç sağlayan biçimde ağaçlar ve bitkiler dikmişti. Ağaçların ve bitkilerin bir ay içinde kurumaya yüz tuttuğu gözleniyor. İddiaya göre bu rezaleti izah edecek durumda olmadığını fark eden Belediye´nin topu müteahhitin üzerine atmak için müteahhit aradığı ancak müteahhitin de bulunamadığı ifade ediliyor.

 

KABUL EDEMİYORLAR!

Ağaçlar ve bitkiler bariz şekilde kururken, soruna nasıl bir çözüm bulunacağı merak konusu. Bu ve benzer haberleri Kırıkkale Belediyesi´ni yıpratmaya yönelik girişim olarak kabul eden, hatta bunu haber yapanları mahkemeye veren, olumsuzlukların gündeme gelmesine tahammül edemeyen Belediye yönetimi zihniyetinin konuya dair ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli