Anahtar Kelimeler: Ahılı kalmak istiyor

Ahılı köy kalmak istiyor!

Ahılı köy kalmak istiyor!

Ahılı köy kalmak istiyor!

Talep dile getirildi

Kısa bir süre önce hizmete giren Ahılı Köyü Zahir Aykul & Mahir Önal Köy odasında basın toplantısı düzenleyen köy sakinleri, kasabadan köye dönüştürülen köylerinin köy statüsünün korunması taraftarı olduklarını vurguladılar.

TOY ODASINDA BASIN TOPLANTISI

Ahılı köyü sakinleri Ahılı Köyü Zahir Aykul & Mahir Önal Köy odasında basın toplantısı düzenlediler. Düzenlenen basın toplantısında köy sakinleri adına bir açıklama yapan İdris Aykul, birlik beraberlik çağrısı yaptı. Aykul ?öyle bir köy odası açarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim istedik. Bu köy odası tüm köy sakinlerinindir. Toy odamız Ahılı köyümüze hayırlı uğurlu olsun? ifadesini kullandı.

KÖY OLARAK KALMAK İSTİYORUZ

Bugünlerde sıkça konuşulan Ahılı´nın köy statüsünün kaldırılarak Kırıkkale Merkeze bağlanması konusuna da değinen Aykul ?Ahılı bölgemizin en eski yerleşim yerlerinden birisidir. Gerek nüfus olarak gerekse mücavir alanda geniş yazlıklara sahip, suyu ile meşhur bir yerleşim yerimizdir. Biz Ahılı´nın şimdilik köy olarak devam etmesini istiyoruz. İlerleyen zamanlarda da köyümüzün yeniden kasaba olması için çalışmayı da başlatacağız? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu