Anahtar Kelimeler: Ahmetcan Kipmen unutulmaz gece

Ahmetcan ve Kipmen´den unutulmaz gece

Ahmetcan ve  Kipmen´den  unutulmaz gece

Ahmetcan ve Kipmen´den unutulmaz gece

Meydanı renklendirdiler

Meydandaki Ramazan Sokağı etkinlikleri devam ediyor. Önceki gece Ahmet Can Yeşil ve Kadir Kipmen, Ramazan Sokağı gecesine renk kattılar.

İKİLİ SAHNE ALDI

Ramazan ayının başından bu yana meydanda devam eden etkinliklere ilgi bir hayli yüksek. Vatandaşlar etkinlikleri keyifle izliyorlar. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında devam eden Ramazan etkinlikleri Belediye Mehteran Takımının konseriyle başladı. Mehter Takımının marşlarına eşil eden vatandaşlar mehter takımına büyük ilgi gösterdi. Ardından sahneyi Ahmet Can Yeşil ve Kadir Kipmen aldı. Türkü ve şiirler okunarak Kırıkkaleli vatandaşlara güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ramazan Sokağında şehitler ve Kahraman Mehmetçik  için de şiirler okundu. Sahnede şiirlerini okuyan Kadir Kipmen, böyle bir organizasyonda bulunmasından memnun olduğunu belirterek, Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti. Ramazan Sokağı sonunda sahne alan Kadir Kipmen ve Ahmet Can Yeşil´e plaket takdim edildi. Ramazan Sokağının Ramazan ayının sonunda kadar devam edeceği belirtildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli