Anahtar Kelimeler: kapattı

Aile yolu kapattı

Aile yolu kapattı

Keskin’de otobüsün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Batuhan Ersoy için yakın akrabaları tarafından karayolu trafiğe kapatıldı.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Keskin’de otobüsün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Batuhan Ersoy için yakın akrabaları tarafından karayolu trafiğe kapatıldı. Polis ve jandarmanın tedbir aldığı Keskin’deki olayda gerekli önlemlerin alınması istendi. Bugüne kadar 9 kişinin hayatına kaybetmesine yol açan kazalar nedeniyle Keskin’de yakınlarını kaybedenler ayaklandı. Son alarak aynı bölgede otobüsün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Batuhan Ersoy’un ölümü, ailesini ve yakınlarını harekete geçirdi. 

 

OLAYSIZ SON BULDU

Batuhan’ın ailesi ve yakınları öğle saatlerinde Kırşehir-Kırıkkale karayolunu trafiğe kapattı. Sinir krizleri geçiren ve acıları dinmeyen aile ve yakınları, jandarma ve polis ekiplerinin uzun süre ikna çalışmaları sonuç vermedi. Gereken tedbirlerin alınması amacıyla yolu kapatan aile ve yakınlarının eylemi, ikna çalışmalarının sonuç vermesi üzerine olaysız bir şekilde olaysız bir şekilde son buldu.

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı