Anahtar Kelimeler: kadro Kasım hazır

?Ak kadro 1 Kasım´a hazır?

?Ak kadro 1 Kasım´a hazır?

?Ak kadro 1 Kasım´a hazır?

 

Sokak sokak gezdiler?

Seçime sayılı günler kala, 3 milletvekili adayı ayrı programlarda çalışmalarını yürütürken Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de kendilerine ayrı bir program yaparak Kırıkkale cadde ve sokaklarında esnaf ziyareti yaptılar ve 1 Kasım seçimlerinde herkesten destek istediler.

ESNAFLARA ZİYARET

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın esnaf ziyaretine Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Yerel Yönetimler Başkanı Cesur Cebeci, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, İdari ve Mali İşler Başkanı Mustafa Kaplan, İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven de eşlik ettiler. Nur Camiinde, camii cemaati ile de sohbet eden İl Teşkilatı esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Esnafların ve vatandaşların ilgi ve alakasına teşekkür eden İl Başkanı Akçay, ?Vatandaşımızın tezahüratı 1 Kasım´da 3-0´ı müjdeliyor. Bu seçim 7 Haziran´dan farklı olacak. Vatandaşlarımız ülkede yaşanan kaosların farkında ve 1 Kasım´da 3-0 yapmamamız için bir neden yok´ dedi.

AÇIKLAMALAR YAPILDI

Akçay, ?Bu seçim Türkiye´nin yol ayrımına geldiği bir seçim. 1 Kasım´da ya Türkiye ileri gidecek ya da geri gidecek, bu vatandaşlarımızın vereceği desteğe bağlı. Şu an görüyorum ki 7 Haziran´dan sonra partimize oldukça yoğun bir ilgi ve alaka var. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu ilgi ve alaka ve 1 Kasım´da verecekleri destek seçim sonrasında karşılığını fazlasıyla bulacaktır. Yine vatandaşlarımızın desteği ile Kırıkkale´de 3, Türkiye´de de Anayasayı değiştirecek milletvekili Yeni Türkiye´yi hep birlikte inşa edeceğiz´ dedi. Akçay ve İl Teşkilatı esnaf ziyareti sonrası dün açılışı yapılan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk´ün seçim bürosunu ziyaret ederek, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ve vatandaşlarla sohbet ettiler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli