Ak parti Deliceli muhtarlarla buluştu

Ak parti Deliceli muhtarlarla buluştu

Ak parti Deliceli muhtarlarla buluştu

Destek açıklaması?

AK Parti Delice İle Teşkilatı tarafından Delice ve Çerikliye bağlı köy muhtarlarına Delice Hattuşa Restoran´da birlik beraberlik toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Akçay muhtarların büyük görevler üstlendiğine dikkat çekerek, bundan önce verdikleri ve bundan sonra verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.

BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Delice İle Teşkilatı tarafından Delice ve Çerikliye bağlı köy muhtarlarına Delice Hattuşa Restoran´da birlik beraberlik toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, muhtarların mahalle ve köylerdeki önemine değinerek, ?Muhtarlarımız mahalle ve köylerde halkla birebir olup dertlerini ve sıkıntılarını yakından takip edip bunları siyasilere ileten önemli unsurlardır. Teşkilat olarak bu zamana kadar tüm muhtarlarımızla uyum içersinde çalıştık. Bundan sonra da uyum içersinde çalışmaya devam edeceğiz. Ak Parti ile hizmetler bundan önce olduğu gibi vereceğiniz destekle 1 Kasım seçimlerinden sonra da tüm hızıyla devam edecek. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizlerin de hizmetleri devam edecek. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız. Verdikleri destekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum´ dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay?ın yanı sıra Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Ak Parti Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Çerikli Belde Başkanı Adil Zeyrek ve Delice ve Çerikli´ye bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false