Anahtar Kelimeler: Parti milletvekilleri

AK Parti milletvekilleri

AK Parti milletvekilleri

AK Parti milletvekilleri

partililerle buluştu?

Kahvaltıda bir araya geldiler

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, İl Başkanlığı tarafından verilen kahvaltı programında partililerle bir araya geldi.

TOPLANTIDA BULUŞTULAR

Bir düğün salonunda düzenlenen kahvaltı programında konuşan Can, Kırıkkaleli vatandaşların üzerine düşen görevi yaptığını ve 3-0 yaptıklarını belirterek, sıranın artık kendilerine geldiğini söyledi. AK Parti ailesi olarak Kırıkkale´de 3-0´a giden yolda ciddi bir uğraş verdiklerini aktaran Can, şöyle konuştu: "Türkiye ve Kırıkkale üzerine düşeni yaptı. 7 Haziran´da düşen oyların muhasebesini yaptık ve 1 Kasım seçimlerinden yüzümüzün akıyla tek başına iktidar olarak çıktık. İnşallah bir daha 7 Haziran´ları yaşamayacağız.

BAŞARILA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

Hep beraber ana kadememizle birlikte başarıdan başarıya koşacağız. Seçimden öncesinde de söyledik, sonrasında da söylüyoruz hep birlikte çalışacağız. Bizler de üzerimize düşeni yapacağız. Bu muhteşem üçlü Kırıkkale´nin siyasi ve hizmet tarihine not düşecektir." AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da Kırıkkale´de 3 milletvekili çıkardıklarını, bunun bütün teşkilatın başarısı olduğunu ve başarıyı birlik ve beraberliğin getirdiğini dile getirdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli