Anahtar Kelimeler: Parti startı verdi

AK Parti startı verdi

AK Parti startı verdi

AK Parti startı verdi

Start töreni yapıldı  

AK Parti milletvekili adayları Ankara Arena´da düzenlenen programla Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından tanıtıldı. Aday tanıtımına Kırıkkale´den yoğun katılım olurken program sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Aday tanıtımı ile birlikte Bismillah dedik ve ilk günkü heyecanla seçim startını verdik. 1 Kasım seçimlerinde gece gündüz çalışıp meclise üç vekili yollayacağız´ dedi.

DAVUTOĞLU TANITTI

AK Parti adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara Arena´da Spor Salonu´nda tanıtıldı. Sahneye isimleri okunarak çağrılan milletvekili adayları, Başbakan Davutoğlu ile birlikte salonu selamladı. Aday tanıtımı alfabetik sıraya göre sondan başlandı. İlk olarak Zonguldak adayları geldi. Sırası gelen adaylar seçim şarkıları eşliğinde Davutoğlu ile el ele tutuşarak poz verdi. Sahnenin arkasına kurulan dev ekrana milletvekili adaylarının fotoğrafları ve isimleri yansıtıldı. Selamlama bölümüne il başkanları da katıldı.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAKLAR

AK Parti 1 Kasım´da yapılacak olan Milletvekilliği seçimi öncesi adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım programına Kırıkkale il teşkilatı başta olmak partililer sabah 06.30´da Cumhuriyet Meydanından kaldırılan otobüslerle Ankara Arena Spor Salonuna hareket ettiler. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay aday tanıtım programına katılan başta il teşkilatı olmak üzere tüm partililere teşekkür etti. Aday tanıtımının ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Kırıkkale´de seçim çalışmalarına başlayacaklar.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu