Anahtar Kelimeler: Parti neler oluyor

AK Parti´de neler oluyor?

AK Parti´de neler oluyor?

AK Parti´de neler oluyor?

Herkes kendi derdinde!

Birbirlerini şikayet ediyorlar!

1 Kasım seçimlerinde 3 milletvekili çıkaran AK Parti´den herkes çok şey bekliyordu ancak partide herkes kendi derdine düşmüş durumda. Daha doğrusu herkes kendi işine bakıyor?

VEKİLLER AYRI TAKILIYOR

1 Kasım seçimlerinde üç milletvekili çıkaran AK Parti´nin Kırıkkale için çok şey yapması bekleniyordu. Ancak geçen zamana bakıldığında fazla bir şey beklememek gerektiği ortaya çıktı. Çünkü partide herkes hem kendi derdine düştü, hem de kendi işine bakıyor. Öyle ki, Cuma günleri yapılan halk günü bile yapılmaz oldu. Güç Birliği toplantıları artık yapılmıyor. Herkesin birbirini genel merkeze şikayet ettiği gözleniyor. Vekiller ayrı takılıyor.

NELER YAPIYORLAR?

Teşkilat yönetiminin büyük bölümü vekiller ile iyi durumda değil. Belediye ile vekillerin arası yok. Abdullah Öztürk´ün tek başına bir şeyler yapmaya çalıştığı ve yalnız kaldığı gözleniyor. Ramazan Can Ankara´dan ayrılamıyor. Mehmet Demir ise zaman zaman esnaf ziyaretleri yaparak boy gösterme gayretinde. Teşkilatın değiştirilmesine yönelik önemli gelişmeler var. Ankara´da bazı isimler ile görüşmeler yapıldığı bilgisi geliyor.

BABACAN GÖRÜŞME YAPIYOR!

Parti yönetiminin, başkan ve teşkilatın değiştirilmesi ve yenilenmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Vekillerin bu konuda çalışma yaptığı konuşuluyor. Beşir Atalay´ın da son iki haftadır Kırıkkale´ye gelerek bu duruma müdahil olmaya çalıştığı ancak özellikle Demir ve Can´ı aşamadığı ileri sürülüyor. Ankara´da Davutoğlu´nun talebi üzerine Ali Babacan´ın bazı isimler ile il başkanlığı için görüşmelere başladığı söyleniyor.

PARTİ DAĞILIYOR MU?

Belediye başkanları bir şey üretememekten yakınıyorlar. Projelerine destek bulamayan başkanlar olumsuz gelişmelerden yakınıyorlar. Bu arada kimi belediye başkanlarının da müfettiş kıskacında olduğu belirtiliyor. Yani parti tam anlamıyla parçalara ayrılmış durumda. Toparlayacak bir isim de olmadığı için git gide dağılma söz konusu. Bu arada Belediye´de henüz projelerine başlayabilmiş değil. Bu durum da dikkat çekiyor ve partide bu vaziyet olumsuzluk olarak konuşuluyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu