Anahtar Kelimeler: Parti tören yapıldı

AK Parti´de tören yapıldı

AK Parti´de tören yapıldı

AK Parti´de tören yapıldı

?Bismillah deyip başlıyoruz?

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Partililer ve parti yönetimiyle bayramlaşan Milletvekili adayları birlik ve beraberlik mesajı verirken, YSK tarafından yasaklanan ?Haydi Bismillah? adlı seçim şarkısını Kasım ayında yeniden söyleyeceklerini ifade ettiler.

KASIM AYINDA 3-0 YAPACAĞIZ

Kurban Bayramı nedeniyle diğer siyasi partilerde olduğu gibi AK Parti İl Başkanlığı tarafından parti yönetimi ve parti üyeleriyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene İl Başkanı Mürsel Akçay´ın yanı sıra; Milletvekili Ramazan Can, adaylardan Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye Başkanları parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.İl başkanı Mürsel Akçay bundan önceki seçimlerde Kırıkkale´de seçimleri hep 3-0 kazandıklarını 7 Haziran´dan gerekli dersleri aldıklarını 7 Haziran sonrasında halkın tercihlerinin de değiştiğini belirterek 1 Kasım seçimlerini yeniden 3-0 kazanacaklarını belirtti.

YILMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ

Bayramlaşmada töreninde Milletvekili Ramazan Can Birlik ve beraberlik mesajı vererek Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde başarı göstereceklerini ifade etti. Kasım ayında 3 Milletvekili çıkartacaklarına inandıklarını söyleyen Can ? Ak partiyi engellemek için her türlü şeyi yapıyorlar. 7 haziran seçimleri sonrası parlamento da maskeleri düştü. Halkımız her şeyin farkında bu seçim Ak Parti adına daha farklı olacak. Yılmadan mücadele edceğiz. Seçimi eskiden olduğu gibi yine 3-0 kazanacağız? ifadesini kullandı,

HALKIMIZIN BÜYÜK İLGİSİ VAR

Ak parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk bayram günü bile olsa vatandaşlarını birlik duygularını yoğun olarak yaşandığı AK Partide buluştuğunu söyledi. Öztürk 7 Haziran seçimleri sonrasında kendisine ilginin hiç bitmediğini 1 Ksamı seçimlerinde bu nedenle aday olduğunu belirterek? Halkımızın partimize büyük ilgisi var. Ülkenin sorunlarını çözecek tek partinin Ak parti olduğuna inanıyor. Ak Partiye güveniyor. Bizde bu güveni boşa çıkartmayacağız? ifadesini kullandı.

BİSMİLLAH DEMEYE DEVAM

AK parti Kırıkkale milletvekili adayı Mehmet Demir´de yaptığı konuşmada ?Öncelikle sözlerime başlarken Bismillah diyerek başlıyorum. CHP AK Partisini müziği olan Bismillah´ı yüksek seçim kuruluna şikayet etti ve yüksek seçim kurulu iptal etti. Ama biz Bismillah demeye devam edeceğiz. Hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. İnşallah 1 Kasım´da yapılacak olan genel milletvekili seçimlerinde  Kırıkkale için ülkemiz için  bir bayram olacaktır. Biz sizlerle beraber 2011 yılında Kırıkkale de 3-0 yaparak tarihi yapmıştık. Yine sizlerini desteği ile  sizlerin duası ile Allah izin verirse  hep birlikte güçlü bir şekilde çalışarak  omuz omuza vererek  hep birlikte 3-0  yapmak için elimizden geleni yapacağız? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false