Anahtar Kelimeler: Parti geçtiler

AK Parti´den MHP´ye geçtiler

AK Parti´den MHP´ye geçtiler

AK Parti´den MHP´ye geçtiler

MHP rozetleri takıldı

Çalılıöz Mahallesi´nde ikamet eden AK Parti´ye kayıtlı 10 üye MHP´ye geçiş yaptı. MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ??Vatandaş algı oyunlarına kanmıyor, ülkenin ve Kırıkkale´nin geleceği için MHP´ye geliyor´´ dedi.

GEÇİŞ TÖRENİ YAPILDI

Atatürk Bulvarı üzerinden aileleri ile birlikte yürüyüş yaparak seçim bürosuna gelen vatandaşları karşılayan MHP Milletvekili adayı Avukat Abdullah Pekgöz, Kırıkkale genelinde MHP´ye geçişlerin gerçekleştiğini, 1 Kasım´da MHP´nin oylarını artırarak sandıktan çıkacağını ve Kırıkkale´nin sahipsizlikten kurtulacağını söyledi. MHP´ye geçiş yapan vatandaşlar için düzenlenen törende konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, 7 Haziran´dan sonra iktidarı kaybedenlerin vatandaşın gözünü boyamak ve kandırmak için oynadığı tiyatro oyununun boşa çıktığını söyledi.

ŞARTLARA SIRTLARINI DÖNDÜLER

Göçer, ??Koalisyon kurmama görevini başarı ile tamamlayan AKP, ülkeyi terör olaylarının gölgesinde yeni bir seçime götürmüştür. Bu süreçte sürekli olarak MHP´yi herşeye hayır demekle suçlamışlardır. Ancak vatandaş çok iyi biliyor ki, herşeye hayır diyen ve ülkeyi kaosa sürükleyen  AKP´lilerdir´´ dedi.  MHP´nin yolsuzlukların üzerine gidilmesi, terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gibi şartlarının AKP tarafından kabul görmediğini hatırlatan Göçer, ??Oslo´da ve Dolmabahçe´de askerimize kurşun sıkan, vatanı bölmeye çalışan PKK´lıların şartlarını kabul edenler milletimizin şartlarına sırtını dönmüştür´´ diye konuştu.

EVİMİZDE KIRIKKALE´DE OLACAK

Göçer şöyle devam etti: ??Seçilirse dördüncü dönemi olacak olan AKP´li Ramazan Can Kırıkkale´ye kaç kez geldi. MKE küçültülürken, Kırıkkale gerilerken ne yaptı? Kendi memleketi bile belediyeliğini kaybetti. Mecliste Kırıkkale hakkında tek kelime bile konuşmadı. Şuan seçim çalışmaları yapıyor ve DSİ´nin misafirhanesinde kalıyor. Ankara´da oturup, Kırıkkale´de siyaset yapıyorlar. Biz bu şehri terk etmeyeceğiz. İşimiz de, evimizde Kırıkkale´de olacak.´´

ROZETLERİ TAKILDI

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti´ye kayıtlı üye olan ve MHP´ye geçiş yapan Murat Aydın, Aydın Güney, Erol Elmas, Ömer Ülger, Hayri Öztürk, Murat Demir, Yakup Aktuğ, Yakup Çetin, Yunus Yıldız ve Erhan Boran´a rozetleri takıldı. Rozetleri Göçer ve Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür taktı.  



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli