Anahtar Kelimeler: Partililer düğünde buluştu

AK Partililer bu düğünde buluştu

AK Partililer bu düğünde buluştu

AK Partililer bu düğünde buluştu

 

5 bin kişi düğüne katıldı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in oğlunun düğünü AK Partili çok sayıda ismi Kırıkkale´de bir araya getirdi.

GENİŞ KATILIM OLDU

İlknur ve Oğuzhan çiftinin düğününe Adalet Banı Bekir Bozdağa başta olmak üzere çok sayıda üst düzey AK Parti yöneticisi ve milletvekili katıldı. Beyaz Saray Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Adalet Banı Bekir Bozdağ ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırıkkale eski milletvekilleri ile çiftin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Kırıkkale´den de Vali İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimi gece geç saatlere kadar devam ederken, salonun otoparkı araçlarla doldu, yol kenarlarında uzun araç kuyruğu oluştu. Trafik polisleri ve otopark görevlileri trafiğin aksamaması için geç saatlere kadar çalışma yürüttü. Çiftin nikah töreninde de renkli görüntüler vardı. Düğün törenine katılanlar çiftin nikah şahitliğini de yaptılar. Gelin ve damada evlilik cüzdanını Bakan Bozdağ verdi ve Cumhurbaşkanı gibi üç çocuk tavsiyesinde bulundu. Düğüne yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu