Anahtar Kelimeler: Partililer istişarede bulundu

AK Partililer istişarede bulundu

AK Partililer istişarede bulundu

AK Partililer istişarede bulundu

Geniş katılım sağlandı

AK Parti yerel yönetimler 3. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Kastamonu´da bulunan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara açıklamalarda bulundu.

DİKKAT EDİLMELİDİR

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve AK Parti yerel yönetimlerinin katılımı ile Kastamonu´da yapılan toplantı kapsamında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara "Öncelikle yapılan İstişare toplantısının Ülkemize, partimize ve Kırıkkale´mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanlarımız ve İl teşkilatından gelen arkadaşlarımız ile gerçekleştirilen toplantımız oldukça verimli geçiyor. AK Parti için yerel yönetimlerin ne kadar önemli olduğu görülmektedir.  Yaşadığımız bu önemli süreçte her şeye daha çok dikkat edilmelidir" ifadelerini kullandı.

ÜST DÜZEY KATILIM

Kastamonu´da gerçekleştirilen  AK Parti yerel yönetimler 3. Bölge İstişare ve Değerlendirme toplantısına, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım,Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çelebi Belediye Başkan Süleyman Uluyol ve AK Parti yerel yönetimler Başkanı Cesur Cebeci katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false